Wie poorten zegt in Antwerpen, zegt Van Rooy bvba


WIE POORTEN ZEGT IN ANTWERPEN, ZEGT VAN ROOY BVBA

Natuurlijk zijn er aantal grotere spelers actief in België. Bent u echter op zoek naar een kwalitatieve poort, dan is een offerte aanvragen bij Van Rooy bvba een verstandige keuze. Wij hebben al heel wat poorten in Antwerpen geplaatst en dit tot grote tevredenheid van onze klanten. 

 

Onze poorten worden stuk voor stuk op maat geproduceerd in België en worden standaard uitgevoerd in een dikte van 40 mm. De meeste andere fabrikanten opteren voor poorten van 20 mm dik. We kunnen dus wel stellen dat onze poorten een stuk steviger aanvoelen en beter isoleren. Deze bijkomende isolatie bespaart u tientallen euro’s per jaar. Als u weet dat onze poorten meestal tussen de 20 en 25 jaar meegaan, reken dan maar uit uw winst. 


Onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding


Onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding van poorten in Antwerpen

Naast het feit dat onze poorten beter isoleren dan de meeste andere op de markt, kiezen we ook steeds voor maatwerk. Bij ons geen standaardafmetingen die met kunst en vliegwerk worden aangepast, maar poorten op maat. Weinigen die het ons nadoen in Antwerpen. Wij voorzien onze poorten van stevige motoren, die voldoende kracht leveren om uw poort vlot te laten openen en sluiten. Bent u op zoek naar een garagepoort in Antwerpen die tot op de centimeter nauwkeurig is afgewerkt en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden? Vraag dan nog vandaag uw gratis offerte aan.