Dé specialist in rolluiken in Antwerpen


DÉ SPECIALIST IN ROLLUIKEN IN ANTWERPEN

Denkt u na over het plaatsen of vervangen van uw rolluiken? Dan zit u bij Van Rooy bvba goed. Wij zijn immers al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van rolluiken. Wij fabriceren onze eigen rolluiken op maat en doen daarvoor beroep op Duitse onderdelen. Bij Van Rooy bvba werken we enkel met kwalitatieve onderdelen, die we persoonlijk monteren en controleren. Zo kunt u rekenen op kwalitatieve rolluiken in Antwerpen en ver daarbuiten. Onze aluminium rolluiken gaan gemakkelijk twintig tot vijfentwintig jaar mee en zijn stuk voor stuk voorzien van een uitgebreide garantie. Omdat er geen tussenpersonen in het proces betrokken zijn, kunnen we onze voorzetrolluiken en inbouwrolluiken tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding in de markt zetten. Daar profiteert u als klant van. 


Rolluiken op maat in Antwerpen


Rolluiken op maat in Antwerpen

Waarom we resoluut voor maatwerk, aluminium en eigen geproduceerde rolluiken kiezen? Omdat we kwaliteit willen garanderen. De rolluiken passeren stuk voor stuk door onze handen en we werken enkel met de beste onderdelen. Dit zowel voor de rolluiken zelf, als de motoren. Bovendien isoleren onze rolluiken een stuk beter dan heel wat andere modellen op de markt en bieden we de hoogste inbraakveiligheid. Met onze rolluiken gefabriceerd in Antwerpen slaapt u dus op uw beide oren. 

 

Door de productie van rolluiken in ons eigen atelier houden we het hele proces onder controle en kunnen we u een zeer scherpe prijs aanbieden. We maken enkel gebruik van Duitse kwaliteitsonderdelen en zorgen voor een afwerking op maat. 

 

Waarom u voor rolluiken zou opteren? Wel rolluiken hebben een heel aantal voordelen: ze werken geluiddempend, zorgen voor een bijkomende isolatie en geven bijkomende privacy. Door met onze rolluiken te werken kan u stevig besparen op uw energierekening. Bent u op zoek naar rolluiken in Antwerpen, vraag dan nog vandaag uw offerte aan bij ons. Wij bezorgen u deze snel en geheel vrijblijvend. 


Referenties van geplaatste rolluiken in Antwerpen en omgeving